Leuke fotografie weetjes

Als je van fotografie houdt, dan kun je mooie foto’s maken, iedere dag weer en overal waar je bent. Maar wat doe je als je rode ogen op de foto ziet? Het is goed om te weten dat rode ogen op de foto willen zeggen dat dit het netvlies is met bloedvaten. Als je een foto maakt wordt de persoon verlicht door de flits. Het flitslicht gaat een deel van het oog binnen. De pupillen zijn dan op de foto donker. Als je foto’s gaat maken kun je heel eenvoudig met programma’s de rode ogen verwijderen. Ook wanneer je de foto’s af laat drukken wordt er soms gevraagd of de rode ogen verwijderd moeten worden en dan doen zij dat voor je voordat ze af worden gedrukt.

Er bestaan meer dan 120 miljoen lichtgevoelige cellen. Steeds vaker komen we tot de conclusie dat een oog net zo werkt als een fotocamera. Het oog projecteert alles op zijn kop en in spiegelbeeld. Onze hersenen gegeven het beeld weer goed weer, en dat doen echt alleen onze hersenen.

Veel mensen houden van fotograferen, voordat zij een camera kopen doen ze veel onderzoek naar de mogelijkheden. Ze kijken naar wat er gedaan kan worden en wat de kosten zijn. Er wordt ook gekeken naar foto’s die al zijn gemaakt met die camera en wanneer dat hen aanspreekt, kopen zij ook deze camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>